Anjas opskrifter
ForsideVis kategorierTop 20Historien bag      
Tilpasset søgning

Røget laks med akvavitcreme

en lækker forret

Mængde/antal pers: 4 personer

Ingredienser:
  • 200 g røget laks i skiver

  • Akvavitcreme:
  • 2 dl creme fraiche 38 %
  • 1/4 tsk. dijonsennep
  • salt
  • en lille håndfuld frisk dild, hakket
  • 1 spsk. Aalborg dild akvavit
  • 4 skiver hvidt, godt brød
Fremgangsmåde:

Bland creme fraiche med dijonsennep og salt.
Pisk det stift. Tilsæt en håndfuld hakket dild samt 1 spsk akvavit og rør rundt.
Fordel akvavitcremen på 4 tallerkner og anret den røgede laks herpå. Gerne formet som en rose
Server med et godt stykke hvidt brød.


Opskriften er skrevet af: HBendtsen, 29-07-2002 16:19, redigeret: 05-08-2002 13:25    Andre opskrifter skrevet af HBendtsen
Findes i følgende kategorier:  Forretter Retter med laks 
Kommentarer fra Anja og fra andre brugere:
Anja: Har endnu ikke afprøvet denne opskrift

Tilføj kommentar
Du er bruger nr. 10117 der ser denne opskrift.